Anixi Au Pair

 

Εργασία, ταξίδια και σπουδές στο εξωτερικό

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AU PAIR
ΕΡΓΑΣΙΑ

Αν σου αρέσει να δουλεύεις με παιδιά, να σπουδάζεις και να ταξιδεύεις, τότε το πρόγραμμα au pair είναι η ιδανική επιλογή.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα au pair σου δίνει την ευκαιρία να σπουδάσεις στο εξωτερικό.

ΤΑΞΙΔΙΑ

Με το πρόγραμμα au pair έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ανακαλύψεις συναρπαστικούς προορισμούς

Το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων ”au pair” είναι από τα δημοφιλέστερα προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών στην Ευρώπη και στην Αμερική. Η βασική ιδέα του προγράμματος είναι να δώσει την δυνατότητα σε νέους να ζήσουν σε μια χώρα του εξωτερικού και να γνωρίσουν μια διαφορετική κουλτούρα. Τι σημαίνει au pair; Ο όρος ‘‘au pair’’ στα γαλλικά σημαίνει ‘‘επί ίσοις όροις’’ και αυτή ακριβώς η ισότητα καθορίζει την σχέση μεταξύ των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ως μέλη Οικογένειες υποδοχής και Au pairs.

Οι οικογένειες υποδοχής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μένουν σε χώρες του εξωτερικού και επιθυμούν να έρθουν τα παιδιά τους σε επαφή με μια διαφορετική κουλτούρα και γλώσσα, ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Το πρόγραμμα au pair τους δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούν με νέους au pairs από άλλες χώρες οι οποίοι αναλαμβάνουν την φροντίδα των παιδιών τους, συμβάλλοντας σε αυτή την ανταλλαγή κουλτούρας.

 

Το απολυτο Work and Travel προγραμμα στον κοσμο

Σε εσένα που θέλεις να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα ως au pair, σου παρέχεται δωρεάν στέγαση, διατροφή, διακοπές, μισθός κ.α. Λεπτομέρειες σχετικά με τις παροχές μπορείς να διαβάσεις στην σελίδα της χώρας που σε ενδιαφέρει. Το αντικείμενο της εργασίας σου θα είναι η φροντίδα των παιδιών της οικογένειας υποδοχής. Στον ελεύθερό σου χρόνο θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις για να γνωρίσεις την χώρα που θα μένεις και να σπουδάσεις. Λεπτομέρειες σχετικά με τις σπουδές μπορείς να διαβάσεις στην σελίδα της χώρας που σε ενδιαφέρει.

 

Αν έχεις δίψα για ταξίδια και για περιπέτεια. Αν θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και νέα μέρη. Αν θες να ζήσεις σε ένα διεθνές περιβάλλον το οποίο θα συμβάλει στην βελτίωση των γλωσσικών σου δεξιοτήτων, να μάθεις να είσαι ευέλικτος, να προσαρμόζεσαι εύκολα και διευρύνεις του ορίζοντές σου.

Τότε το πρόγραμμα au pair είναι η ιδανική επιλογή!

 

Γραφεια διασυνδεσης και νεανικα portals

Η δράση του οργανισμού μας Anixi au pair σχετικά με το πρόγραμμα au pair φιλοξενείτε σε διάφορα portals για νέους και σε γραφεία διασύνδεσης Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

 

Σε ποιους τομεις θα σε ωφελησει το προγραμμα και η διαμονη σου στο εξωτερικο:

  • Γίνεσαι πιο ανεξάρτητος με ανεπτυγμένη κριτική σκέψη.
  • Ωριμάζεις, αποκτώντας περισσότερη αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να παίρνεις σωστές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου.
  • Η συμβίωση με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Μαθαίνεις να είσαι ευέλικτος, να προσαρμόζεσαι εύκολα, να επικοινωνείς καλύτερα και να σέβεσαι την διαφορετικότητα του άλλου.
  • Η εμπειρία που θα αποκτήσεις μένοντας στο εξωτερικό προσθέτει πόντους στο βιογραφικό σου και αποτελεί έξτρα προσόν όσον αφορά την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Μαθαίνοντας πως να προσαρμόζεσαι σε ένα νέο περιβάλλον, αποκτάς δεξιότητες που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες στον μελλοντικό σου εργοδότη. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η εκμάθηση ξένης γλώσσας καθώς έχεις την ευκαιρία να μάθεις άπταιστα την γλώσσα της χώρας που θα μένεις και μάλιστα χωρίς κόστος!

 

Η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα au pair σε βοηθάει να σκεφτείς πέρα ​​από τα συνηθισμένα όρια και να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινώνησε μαζί μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση ενημέρωσης για το πρόγραμμα au pair.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Σου στέλνουμε με email τα έγγραφα της αίτησης και τα συμπληρώνεις στον υπολογιστή σου, πανεύκολο!

ΕΠΙΛΕΞΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Επικοινωνείς με οικογένειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Η πιο συναρπαστική περιόδος της ζωής σου αρχίζει!

Εμπειριες συμμετεχοντων στο προγραμμα au pair

Η Αναστασία στο πρόγραμμα au pair

Η Αναστασία στο πρόγραμμα au pair

”Ο μισθός είναι παραπάνω από αρκετός για να καλύψει όλα τα έξοδα.”

Ο Γιώργος στο πρόγραμμα au pair

Ο Γιώργος στο πρόγραμμα au pair

”Θα σου ανοίξει νέες πόρτες!”

Η Αρμέλα στο πρόγραμμα au pair

Η Αρμέλα στο πρόγραμμα au pair

”Στον ελεύθερο χρόνο μου συνήθως είμαι έξω με τους φίλους μου.”