Anixi Au Pair

 

Η AΝΝΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ

Τα courses που παρακολουθώ στο κολλέγιο είναι βασικά τα απωθημένα μου που ποτέ δεν κατάφερα να χαρώ ως φοιτήτρια στην Ελλάδα.

AnnaAustinΕχεις την υποστηριξη που περιμενες κατα τη διαρκεια του προγραμματος απο την Anixi Au Pair;

Οι άνθρωποι του γραφείου Αnixi Au Pair ήταν άψογοι απέναντί μου ήδη από την πρώτη επικοινωνία που είχαμε, πριν ακόμα αποφασίσω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα. Είχαν σαφή απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις μου, και συνέβαλαν αποφασιστικά και αποτελεσματικά με το coaching στη δημιουργία προφίλ, στην έκδοση βίζας κ την εύρεση κατάλληλης οικογένειας. Ακόμα και σήμερα που βρίσκομαι Αμερική κρατάμε επαφή, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

 

Τι courses εχεις επιλεξει να παρακολουθησεις στο κολλεγιο;

Τα courses που παρακολουθώ στο κολλέγιο είναι βασικά τα απωθημένα μου που ποτέ δεν κατάφερα να χαρώ ως φοιτήτρια στην Ελλάδα. Παρακολουθώ μαθήματα υποκριτικής, δημιουργικής γραφής και σεμινάρια μαγειρικής dutch oven cooking. Επίσης απέκτησα πιστοποιητικό παροχής CPR for healthcare professionals σε σχετικό σεμινάριο του κολλεγίου. Οι επιλογές πάντως για μαθήματα είναι άπειρες και για όλα τα γούστα.

Περιεγραψε μας μια απο τις πρωτες σου εντυπωσεις στην Αμερικη.

Η πρώτη μου εντύπωση στην αμερική ήρθε μια μέρα μετά την άφιξη. Την πρώτη μέρα ήμουν knock out από το jet lag και δεν θυμάμαι τίποτα! Σίγουρα οι 2-3 πρώτοι μήνες για όποιον έρθει σε αυτή την χώρα μοιάζουν με «όνειρο». Το έχω ακούσει και από πολλές άλλες κοπέλες Au Pair. Κυριολεκτικά νιώθεις ότι κοιμάσαι και ξυπνάς σε όνειρο. Η ζωή στην Αμερική, με τις ανέσεις και την πολυτέλεια της καθημερινότητας μου θύμιζε τη ζωή των πριγκιπισσών στις ταινίες Disney τους πρώτους μήνες διαμονής. Τώρα έχω συνηθήσει αλλά παραμένει ο θαυμασμός για τους αμερικάνους, για την οργάνωση και τον σεβασμό που διέπει την κοινωνική και επαγγελματική ζωή τους.

Τι συμβουλη θα ηθελες να δωσεις σε καποιον που σκεφτεται να συμμετασχει στο προγραμμα;

Το πιο βασικό θέμα για όσους σκέφτονται να δουλέψουν ως Au Pair είναι η εύρεση της κατάλληλης οικογένειας, κατά τη γνώμη μου. Ο υποψήφιος θα πρέπει να εμπιστευτεί το ένστικτό του και να διαλέξει μια οικογένεια που του/της κάνει κλικ. Η οικογένεια είναι που θα προσφέρει το περιβάλλον καθημερινότητας και εργασίας, που είναι το 70% της ζωής του Au Pair. Αν ταιριάξουν με τους γονείς και τα παιδιά, τα υπόλοιπα έρχονται. Επίσης, να ζητήσουν αναλυτικά το πρόγραμμα εργασίας τους πριν αποφασίσουν. Γενικά να έχουν υπόψη οι υποψήφιοι ότι η κάθε πολιτεία στην Αμερική είναι εντελώς διαφορετική σε ρυθμό και συνήθειες, άρα να ερευνήσουν λίγο το μέρος προορισμού τους πριν φύγουν από Ελλάδα για να προσαρμοστούν γρηγορότερα.

Ποια μερη εχεις επισκεφτει;

Είχα την μεγάλη τιμή να κάνω ποδαρικό για την Anixi στην πανέμορφη πόλη του Austin, Texas! Έχω ταξιδέψει στις γύρω μεγάλες πόλεις του Τέξας (Dallas, Houston, Wimberley, Waco, Fort Worth) για να επισκεφτώ φίλους και πρόσφατα επισκέφτηκα για τις καλοκαιρινές διακοπές τη Νέα Υόρκη. Στα μελλοντικά σχέδια είναι να πάω στο Grand Canyon, Arizona. Μέχρι τότε θα συνεχίζω να ανακαλύπτω την αγαπημένη μου βάση Austin βεβαίως, που δεν παύει ποτέ να με εντυπωσιάζει με την ομορφιά, την ηρεμία και το funky στυλ της.

Διαδικασία αίτησης

Διαδικασία αίτησης

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ

Συμπληρώνεις την αίτηση ηλεκτρονικά στον υπολογιστή σου.

ΕΠΙΛΕΞΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ξεκινάς την επικοινωνία με οικογένειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Η πιο συναρπαστική περιόδος της ζωής σου αρχίζει!